onsdag den 8. oktober 2008

Google Adwords kursus - gratis tips

Efter endnu et vellykket Google Adwords kursus, kan jeg konstatere, at der er mange der kan få glæde af et relativt simpelt tip, som kan spare lidt penge.

Google's standardopsætning i Kampagneindstillinger er, at dine annoncer bliver vist på Søgepartneres sites og i Indholdsnetværket. Ved at fjerne de to flueben, vil de fleste kunne spare en del penge.

Søgepartnere er Google's partnere, som anvender søgeinterfacet på deres eget site, men sjældent er relevante, med mindre du markedsfører et produkt eller en service med meget bred interesse.

Google's Indholdsnetværk er alle de sites / hjemmesider, som viser Google's annoncer for at tjene nogle småpenge (i Danmark er det i hvertfald småpenge) via Adsense programmet. Her skal man også tænke sig om, inden man kører annoncer.

Så et godt råd til de fleste: slå begge tjenester fra, med mindre du er helt sikker på at du har brug for dem.

P.S. Undskyld til Google for tab af indtjening. Til gengæld lover jeg at hjælpe endnu flere igang med at bruge jeres i øvrigt ganske udemærkede markedsføringskanal.

2 kommentarer:

Riisager sagde ...

og undskyld til os som faktisk tjener gode penge på adsense .... shh :)

Mekanikeren sagde ...

Hej Riisager
Du skal sige undskyld FRA os der tjener penge på Adsense - da der ikke er mange annoncører som tjener penge på at annoncere på søgenetværket.
Det bør vurderes grundigt før man gør det.