mandag den 22. december 2008

Kvalitetsinformation om Google Adwords

I nogle få øjeblikke i døgnet får jeg tid til at google lidt rundt for at se, hvor andre sites er placeret på interessante søgeord. Og nogle gange må kan korse sig over, hvad der egentlig formår at ranke på Google. Jeg har vist nok tidligere skrevet om gamle uddaterede artikler med totalt muggent indhold, og foreslået at det var tvunget at sætte "sidste salgsdag" på artikler.

Under seneste search faldt jeg over et par "interessante" artikler:

Et Google Adwords kursus, tilsyneladende skrevet af en person, som jeg ikke må nævne navnet på: http://www.tbone.dk/artikler/soegemaskine/google_adwords.htm

og

Her er et godt tilbud. Oprettelse af Google Adwords kampagner, for kr. 125 inkl. op til 55 annoncegrupper og ubegrænset antal søgeord. Hvis der virkeligt er tale om relevante søgeord, så er det rigtigt rigtigt billigt. Her kan jeg ikke være med og må nok snart lukke forretningen. Læs mere her: http://www.situs.dk/google-adwords-annoncering

God Jul i, på og hos Google

2 kommentarer:

Jens Peter sagde ...

Lyder ikke som en fed deal...klikprisen er ikke sat fast og man betaler dkk 745 pr. måned i ? antal måneder. Lyder lidt som bondefangeri beregnet på de kunder der ikke kan gennemskue AdWords.

Mekanikeren sagde ...

Tjah,
Det kan være svært at gennemskue.
Men der er desværre mange af den slags eksperter på markedet.
Gennemsigtigheden mangler.

Derfor har jeg selv kun kunder på ren timebasis - den er høj, men transparent. Ingen skjulte fortjenester.

Mange af de "gamle" bureauer kører stadig med procentvis afregning, typisk 20% af omsætningen. Men hvor ligger så lige guleroden til at gøre kundens Adwords kampagne billigere?