onsdag den 31. december 2008

Søgeordsoptimering med ordet siteoptimering

Jeg faldt lige over et site, som tilbyde siteoptimering. Det lyder flot, men der er i følge Google, ikke nogen der leder efter denne form for hjemmesideoptimering.

Ejeren af sitet om siteoptimering har ellers en række flotte titler, tidligere jobs og tidligere referencekunder. Jeg skriver tidligere referencekunder fordi adskillige af referencerne ender i 404 fejl eller at sitet er nedlagt. Måske er der tale om et SEO-spøgelse fra forgangne tider, hvor kun var nogle få nørder med hjemmesider, og de kaldte en hjemmeside for et site.

Anyway, så kan det undre at at et site, som tilbyder site-optimering, ikke formår at udføre selv den mest basale form for siteoptimering på eget site.

Title tags er ikke optimeret
Keyword tag er fyldt op med søgeord, med 0 søgninger: "siteoptimering, sideoptimering, side-optimering, site-optimering, bedre hjemmeside, hjemmeside-optimering, site-tjek, side-tjek, hjemmeside-tjek, hjemmeside-analyse"
Description tag er intetsigende: "Site-optimering. Optimer din hjemmeside. Gør hjemmesiden bedre."

Site-eksperten skriver flot sine betalingsbetingelser og bankkonto nummer. Send flere penge straks!

Og produkterne. Hvad får vi så for pengene?
Jo, du kan få et "Site-tjek" med "Overblik" for kr. 14.995,- (normalpris kr. 19.995,-). Det er jo udsalgstider, ikke.
Eller du kan få en "Site-analyse" med "Indsigt" til KUN kr. 95.995,- og med mulighed for at få ekstra 5.595,- i rabat, hvis du betaler de 14.995,- først.

Da sitet har været udsat for spam, sendes man videre til clsc.net, hvor man bl.a. kan læse at eksperten har været i branchen i 25 år.

Da Google jo for kort tid siden kunne fejre 10 års jubilæum, kan man måske konkludere at ekspertisen og erfaringen indenfor SEO er høstet op til 15 år før Google blev født. Sitet giver anledning til den mistanke. Måske priserne også mangler en opdatering til nutidens prisleje.

For at denne blogpost skal ranke på noget som helst, bliver jeg jo nødt til at skrive, at siteoptimering jo egentlig betyder hjemmesideoptimering.

Ingen kommentarer: