lørdag den 9. februar 2008

Search Marketing Strategies 2008 - Analyse

Når FDIH nu inviterer deltagere til at bruge flere tusinde kroner på et arrangement som Search Marketing Strategies konference, må de lære at holde fokus.

Det duer altså ikke, at vi skal sidde og høre på basal SEO á la 2002, godt nok performet af en veltalende IBM'er, Mike Moran, som (sandsynligvis) er god til at skrive bøger. Han har skrevet mindst 2 - fik én af dem på showet, men har ikke nået at læse den endnu (showet sluttede for 9½ time siden). Mike's to indlæg var show og god underholdning, men gav altså ikke meget til bevisthedsudvidelse om SEM strategier anno 2008.

FDIH havde også inviteret en veltalende marketingekspert, Vice President of Consumer Experiences, fra LEGO til at fortælle hele LEGO's historie fra 1932 til i dag. Først i dommerens overtid kom der 2-3 slides på, som handlede om den web-baserede del af LEGO's interaktive markedsføring. Det er da meget sødt at Google har sponseret lidt gratis reklame til LEGO i forbindelse med deres 50 års jubilæum (øh...slides startede i begyndelsen af 30'erne, men det kan være fordi jeg ikke kan regne). MEN vi har altså betalt for at få noget substans med hjem. CONTENT som Google og vore hjerner gerne vil indeksere, right?

No shit without pancakes (frit oversat). Der var absolut også plusser imellem rent indholdsmæssigt.
Fra 1-6 stjerner:

Lars Seier Christensen, CEO, SAXO Bank: 5,5 stjerner. Det er godt gået, at øverste chefen giver speach og har haft fingrene helt nede i boldedejen hele vejen igennem. Lars ved hvad Search Marketing på verdensplan drejer sig om.

Christian Kongsted, CTO, Notabene - snart Guava: 5 stjerner for at give input til håndtering af multinationale kunder med rigtig mange nøgleord.

Generelt: Hvis dette show (!) skal holde til næste år, skal der altså flere boller på suppen, med mindre det skal opfattes som "Beginners Guide" og resten kan læses i de tilbudte bøger.

Det kan godt være at mit kursus i stort set samme emne, er lidt dyrere. Men jeg kan garantere at der er flere fluer i suppen.

Iøvrigt, tak til Google for supporten.

2 kommentarer:

spiri sagde ...

Det var LEGO-klodsen der havde 50 års jubilæum :)

Mekanikeren sagde ...

Hej Spiri

Tak for info.

Klodsen længe leve...hip..hip