torsdag den 3. april 2008

24-7 Blogging by blog spammers

Nogle af Danmarks stærkest profilerede SEO-eksperter har åbenbart for få kunder. Konjukturene er for nedadgående og der er åbenbart nogle der allerede kan mærke det.

Ihvertfald er det iøjnefaldende så mange blogposts - nye som gentagne (pas på med duplicated content) - der uploades fra visse såkaldte SEO-eksperter i Danmark. De er i stand til at producere adskillige artikler døgnet rundt og kan vel efterhånden benævnes blog spammers.

Det er ikke fordi der kommer så meget ny information. Det er mere et forsøg på at pisse territoriet af og få så meget synlighed i Google som muligt. Ære være med det. Men det ville klæde branchen hvis der bare engang imellem blev skrevet noget nyt. Og hvis man ikke har noget nyt at fortælle, så hold dog kæft i en periode. Der er vel ikke nogen grund til at køre 24-7 opdatering af Google's freshness robot. Jeg vil tillade mig at kalde dem blog spammers.

Der må da være nogle kunder I kunne bruge lidt tid på i stedet. Der er trods alt stadig mange derude, som kunne trænge til lidt SEO assistance.

Ingen kommentarer: