onsdag den 30. april 2008

Cofman med super SEO

Hvis der er nogen der har forstået at optimere hjemmesider, er det Søren Sprogø, som har ansvaret for søgemaskineoptimering af www.cofman.com. Cofman's hjemmeside er så optimeret, at den formår at ranke på det meste - også udtryk som ikke findes på siden.
Kigger man på linkbuilding, er det ret imponerende at udnytte deltagelse i nørdede interesseområder, som har Pageranks på op til 8!

Det kunne andre Seomekanikere lære noget af, ku' de.

Søren, Søren og Cofman har fortjent at være nr. 1 på Google!

4 kommentarer:

Søren Sprogø sagde ...

Eh... Jeg startede altså først den 1. december 2007 hos Cofman, og arbejder som Web Analytiker. Dvs. jeg måler effekten af SEO (blandt andet), og går ind og ponker en anden i hovedet når vi performer dårligt.

Jeg tror det er en anden Søren hos Cofman du skal have fat i, jeg kan virkeligt ikke på nogen måde tage æren for hans enorme arbejde.

Men tak for rosen alligevel :-)

Snitch sagde ...

Jeg har hverken noget med Cofman eller Sprogø at gøre, men sig mig lige hvorfor du skal råbe og skrige op om, hvem der gør det godt.. kan du da for f#*¤% ikke holde din mund og passe dit arbejde?

Hvis du skal kæfte op, så få dig dog et domæne og en ordentlig platform at gøre det fra!

Mekanikeren sagde ...

Hej Søren
Jeg beklager at jeg har tildelt dig mere ære end du fortjener ;-) Du bliver bare nævnt i forbindelse med Cofman og SEO ved søgninger på Google. Jeg kan dog godt se at det mere på den analytiske side. Jeg går heller ikke ud fra at Søren Rix er den udførende kraft på SEO - eller hvad?

Til Snitch
Øh, hvem har jeg trådt over tæerne her. Jeg går ud fra at du mener at et af linkene er forkerte, men hvilket?

Tidligere fik jeg kritik for at kritisere dem der gjorde det dårligt. Nu roser jeg nogle der gør det godt. Og det er heller ikke tilfredsstillende....

Snitch sagde ...

Hvis jeg var Cofman, ville jeg sug blive ret træt af at få mine teknikker eksponeret her. Ikke fedt at man bruger tid på at udtænke geniale linkbulding teknikker kun for at få det hele afsløret af en nyhedsliderlig blogger.

Hvad tror du de har lagt i arbejdet med at få links fra disse høj-PR sites? Ser Google dette indlæg er de links så godt som ingenting vædr.. tak på Cofmans vejne. Jeg er ret sikker på, at den anden Søren C er ret pissed, hvis jeg kender ham ret..