onsdag den 5. november 2008

Obama og TV2 vinder valget

Her sidder man og udfører SEO research på valget i USA på Google, samtidig med at man følger valget på TV.

Man må jo sige at på trods af, at det påstås at TV2 nærmest er ved at gå konkurs, så glimrer Danmarks Radio ved fuldstændig at ignore verdens vigtigste begivenhed netop nu. De visder sgu de sædvanlige braindead soaps as usual.

Nå, nok om de fysiske medier, som jo alligevel har tabt mediekampen - altså bortset fra store begivenheder som et præsidentvalg, som foregår over længere tid (læs op til flere timer), hvor det er ganske spændende at følge live.

Alle de stakato kommentarer fra journalister placeret på forskellige lokationer i USA - på lokale valgsteder. De virker som om de er ved at komme for sent med alt, er enormt stressede og bliver konstant afbrudt af andre kommentatorer. På trods af at der stadig er 7 timer til at man har et sikkert resultat.

Godt at man kan slappe af med en søgning på Google, som trods alt kun opdater nyhedsdatabasen på google.com med minutters mellemrum. Man bliver jo helt afslappet.

Nr. 1 på Google er så helt klart Barack Obama. Både hvis man måler antal søgninger og antal hits. Ca. 3 gange så mange hits og søgninger på Obama i forhold til McCain. Gad vide om det også vil resultere i samme forhold i selve afstemningen.

Nu er Niels Ehrenreich på TV2. Han kan slå en hvilken som helst god stemning ned. Send ham over i den skriftlige afdeling og fyld en blogpost med lange udredninger, som alligevel vil havne så langt nede at ingen læser dem.

Utzon er sjovere. Hun siger da i det mindste noget man gider høre på og ser bedre ud.

Tilbage til Niels Ehrenreich, som væver om, at Sarah Palin kunne have en chance for at komme tilbage om 4 år, hvis og så videre. I stedet for at sige sin mening. Hvem f. i denne verden tror på, at hun i dette århundrede skulle have en chance for at komme tilbage til realpolitik. Tilbage - undskyld - hun har aldrig været der.

Tilbage til realitererne:

Nr. 1 på Google: Barack Obama. Han har udnyttet Internettet og søgemaskinerne til det yderste i sin valgkamp. Jeg har lært meget af ham, som jeg kan bruge til at få mine politiske klienter frem ved næste valg i ydre Mongoliet og andre steder. Links fra han græsrødder giver noget nær en Google Bombing i hvertfald.

Prøv bare en søgning på "Barack Obama". Resultatet som nr. 1 på Google er faktisk kun muligt ved hjælp af en enorm mængde backlinks med gode ankertekster. God linkbuilding.

P.S. Uanset udfaldet: Tillykke med valget....
(Obama)

Ingen kommentarer: