tirsdag den 18. november 2008

SEO ekspert med gode referencer

Af mangel på gode referencer, ser det ud til at være kotume inden for SEO- og SEM-branchen at bruge egne selskaber eller sites som referencer for dette og hint.

Senest er jeg faldet over en ny på scenen, e-Optimator, som f.eks. har en god kunde med hjemmesiden Bo-expert.dk.

Bo-experten lader sig gerne opstille som referencekunde på e-Optimator's hjemmeside indenfor alle områder: Internetmarkedsføring, Søgemaskineoptimering, Linkbuilding og Google Adwords PPC kampagner.

Pudsigt nok viser det sig at Bo-experten har samme adresse som e-Optimator: Opgang 2 i Esromgade og nr. 15 på Nørrebro.

Bo-experten viser sig dog også at have adresse i Valby og at være antikforhandler eller antikvitetsforhandler, som bl.a. vurderer dødsboer, som kan eksemplificeres via Google: http://www.bo-expert.dk/images/includes/vurderings-eksempel_bo-expert.pdf

Meget passende har man fra adressen i Valby og med samme navn på indehaver, tidligere i år kunnet erhverve en antikvitet i form af en brugt Opel Corsa årgang 2000 uden buler og ridser med næsten nye alu-fælge.

Måske er de gode penge i gamle møbler og biler, men 30.000 kroner for optimering af en hjemmeside på 10 sider, er vel lige i overkanten. Men det kan man jo nemt charge, når man charger sig selv.

Lad det være en lære om at tage referencer via Google, før du vælger leverandør af SEO, SEM og Google Adwords ekspertise.

P.S. Facebook er sandsynligvis en endnu værre sladrehank med oplysninger, hvis du gider researche lidt der (ment generelt og har ikke noget med ovenstående at gøre).

Ingen kommentarer: