søndag den 27. januar 2008

DocTech's SEO kurser er populære

Det er ikke første gang at netop DocTech's kurser i søgemaskineoptimering har givet anledning til heftig debat på Amino. Hvis du kigger tilbage til juni 2007, vil du kunne se at nogle af de mest prominente personligheder indenfor blogging om SEO i Danmark, udtale sig i blomstrende vendinger om emnet.

Deltagerne giver dog udtryk for tilfredshed med kurserne, hvilket fremgår af de udfyldte evalueringsskemaer. Og det er vel trods alt dem, som skal være tilfredse med indholdet. Til forskel fra debattørerne har de jo deltaget.

DocTech sætter 3 flasker god rødvin på højkant til den person, som kan opdrive en kursist, som ikke har været tilfreds med kurset - eller som har givet en overall karakter på under 4 (karakterskalen på evalueringsskema går fra 1-5). Kursister, som har deltaget, er også velkomne til at deltage i kampen om rødvinen.

SEOmekanikeren

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Du skriver at du udgiver alle kommentarer. Lad os se om denne kommer på:

Hvis din lille brugerundersøgelse her skal have nogen værdi skal du starte med at kontakte alle deltagere på dine kurser og fortælle dem at du har benyttet dig af ulovlige metoder til markedsføring af din virksomhed og at du har skrevet anonymt på amino. Og naturligvis at du har forsøgt at skjule det ved at sidde og skrive til dig selv hvilket blot beviser at du vidste, du var på gale veje.

Set i det lys er det mere interessant at høre om dine kunder stadig tror de har fået god og brugbar rådgivning på dine kurser og om de opfatter dig som en troværdig rådgiver?

De kan jo passende læse med her:http://www.amino.dk/forums/p/27910/190126.aspx#190126 inden de tager stilling.

Mekanikeren sagde ...

Jeg har jo netop ikke promoveret eller markedsført egen virksomhed ved at være anonym. Jeg har ikke sammenlignet nogen af de udsatte virksomheder med egen virksomhed. Min egen virksomhed har ikke været omtalt i denne sammenhæng.