tirsdag den 9. september 2008

Google o'er på ret plads

Google holdt pressemøde på IT-Universitetet i dag d. 9. september 2008 (just for the record).

Der var indkaldt til pressemøde om den danske del af udviklingen af Google Chrome. Lederen af den danske udviklingsafdeling, Lars Bak, kunne bl.a. fortælle om hvordan Google Chrome rystede browser industrien med mange millioner downloads i løbet af den første uge. Vi fik også insider historien om hvordan Google Chrome's motor, som de kalder en V8 engine, blev udviklet i universitetsmiljøet i Århus.

SEOMekanikeren fokuserer jo på detaljerne. Han måtte hjælpe dekoratørerne med at få Google's logo på plads.

Læg mærke til at o'erne er byttet om på bannerne i venstre side. SEOMekanikeren gør dem opmærksom på problemet. En svensk talende dekoratør forsøger at ændre på o'erne på logoet til højre, men da den er produceret ud af ét stykke flamingo, må han opgive. Hans danske kollega foreslår at de bytter om på bannerne i stedet - det er lidt nemmere.


Som det ses af billedet er det endeligt lykkedes.
Og man skal altså ikke 'kimse' ad logo-detaljer. Jeg husker stadig tilbage i 80'erne (eller var det 90'erne), da et reklamebureau blev fyret af Mærsk for at vende stjernen på hovedet i en annonce. Microsoft ville da også blive sure, hvis nogen fandt på at kalde dem for Mofocrist.
Du vil måske påstå at et o er et o, men lyden af farven er altså ikke ligegyldig.

I øvrigt har ComputerWorld været hurtige og har allerede et indlæg om pressemødet om Chrome.

Ingen kommentarer: