torsdag den 6. december 2007

Anne John Panama Google søgeordsoptimering test

Én af de hotteste nyheder på BT, Politiken, Berlingske Tidende og alle andre med hurtigt opdaterede hjemmesider, er historien om Kanomanden der blev fældet af en søgning på Google.

Kvinden der fældede ægteparret som snød den halve verden, kalder dem verdens dummeste forbrydere. Og det kan man da kun give dem ret i. Hvem i denne verden kunne tro at man kunne gemme sig for Google.

Jeg vil næsten garantere at en søgning efter "Anne John og Panama" på Google Maps, vil pege på de to steder på landkortet, hvor politiet kunne afhente dem begge.

Hvis man er lidt hurtig, som jeg prøver at være nu, kan man måske få denne artikel til at hitte højt på Google, ved brug af de samme søgeord, som ægteparret fra Cleveland, der fældede dem. De burde være nogle af de mest anvendte søgeord i denne verden i de næste 48 timer. Derfor vil jeg udføre søgeordsoptimering på denne blogpost på disse ord, for at se effekten.

Og hvem skal vi så udråbe til TOP 10 vindere på Google i dag. Søgning på "Anne John Panama" giver følgende liste:

Nr. 1 på Google: Politiken
Nr. 2 : Berlingske
Nr. 3 : Ekstrabladet
Nr. 4 : www.avisen.dk
Nr. 5 : BT
Nr. 6 : Politiken Mobil

Nå det blev kun til en TOP 6, da flere havde dobbelt hits. Side 2 på Google gider vi ikke beskæftige os med.

Kom snart tilbage og se nye fjollede TOP 10 listninger fra Google

P.S. Faldt lige over denne her, som åbenbart også tester Google søgeordsoptimering.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

hvis man søger under billeder er det det første der popper op. http://images.google.dk/images?hl=da&client=firefox-a&rls=org.mozilla:da:official&hs=1fw&q=anne%20john%20panama&oe=UTF-8&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi