lørdag den 29. december 2007

SEO eksperter - kom nu med noget modspil

Nu fik jeg jo et forkølet indspark fra en utilfreds læser i dag. Og det varmer jo her i den kolde tid - på trods af den globale opvarmning.

Men en bemærkning som denne:

"Enhver kan jo komme og sige det du gør, så helt ærligt - du har et kæmpe problem med din troværdighed :-("

er der jo ikke mange muligheder for videre diskussion om - eller hyr?

Bemærk at jeg har svaret den anonyme deltager. Så måske får vi en rigtig dialog her.

Kom nu med noget substans, noget content, forsvar jer selv, lad os diskutere disse sites, disse leverandører og hvad de nu ellers kalde sig. Hvis du har været udsat for en analyse fra SEOmekanikeren, skal du da ikke bare finde dig i kritiken. Vel?

SEOmekankineren er jo som det modsatte af mandelgaven, som det modsatte af Nr. 1 på Google The All Mighty.

Du ender jo i værste fald som nr. 1 på Google på en amatør's kritik af din måde at levere løsninger på. Eller endnu værre, din kunde risikere at blive kritiseret for dårlig gennemført SEO - bare fordi webdesigneren har lavet noget l-o-r-x.

Jeg er efterhånden blevet lidt træt at at tale med webdesignere, webbureauer og hvad I ellers kalder jer, som er så fxxx glade for det flotte design, som I har leveret jeres kunder med jeres eget udviklede CMS, der kan alverdens vidundere for redaktørerne. Til hvad NYTTE????

Vi har stadig 343.000 der hitter på søgefrasen "Ny side 1" over 3,5 mill. som hitter på "Forsiden", 319.000 som hitter på "Ingenting", og heldigvis kun 5.890 som hitter på "dårlig seo".

OK - så laver vi en søgning på Google billede databasen på "dårlig seo". Helt ærligt, det var en tilfældighed, men Nr. 1 på Google vil ikke bryde sig om det!

Nr. 1 på Google: Dårlig SEO: Concept-i

Lad os se, om Thomas alligvel ikke vil komme med en kommentar om, at han er stolt af at være nr. 1 på Google som sædvanligt.

Vi kan jo alligvel aldrig vide om Thomas er tekstforfatter til nr. 2 på Google: og som skriver sådan her:

"Den lugter måske dårligt. Sur lugt, dårlig ånde er ofte tegn på en ubalance i fordøjelsessystemet. "

Hav et rigtigt Godt Nytår alle sammen. Jeg garanterer dog ikke for at jeg ikke vender tilbage før 2008, men until then ....be worried.

1 kommentar:

Thomas Rosenstand sagde ...

Jeg vil ikke gå i rette med dine bedømmelser af det alt for store antal af webbureauer etc., der markedsfører sig med at kunne udføre SEO. For det er - med få undtagelser - noget makværk, de laver. Og i bedste fald uskadeligt.

At jeg har et billede liggende som nr. 1 på søgningen "Dårlig SEO", kan jeg sagtens leve med.

Jeg tror, du skal træde frem af dit skjul og melde ud, hvem du er, hvis du vil i reel debat. At du har en del forstand på emnet, er der ingen tvivl om. Men din anonymitet fjerner ca. 90% af din troværdighed, og det er egentlig synd og skam.