onsdag den 12. december 2007

Hjælp - Magirus Nordic har ingen hjemmeside

Én sag er at EMC’s distributør i Danmark er ved at falde fra hinanden rent organisatorisk. Alle deres bedste EMC konsulenter er flygtet, så de må importere nogle fra England for at supportere deres kunder. De har skiftet direktør hen over sommeren. Og man kan ikke engang finde en dansksproget hjemmeside at anmelde.

Er én af IT-branchens hurtigst voksende distributører gået hen og blevet en brugt lastvogn? Prøv selv at søge på ”Magirus”. Hvordan i alverden skal man kunne få support eller downloade nye versioner af det software de sælger uden for telefontid? Eller er det en service, som kun er forbeholdt kunder med tyskkundskaber og adgangskode?

OK, så søger vi på ”Magirus Nordic”. Hvad dukker op? Et par artikler fra ComputerWorld, en medlemsliste fra IT Branchen og en annonce fra Vejviseren i Århus. OG minsandten en overskrift som siger ”Magirus Nordic” med domænenavnet www.genialtnavn.dk som tilsyneladende tilhører et reklamebureau.

Hvis man søger internationalt, kan man endelig få fat i Magirus på tysk. Klik på ”kontakt” – det lyder da dansk. Men av for den, de kender ikke engang Magirus Nordic. GAD vide om de overhovedet har noget med hinanden at gøre.

Jeg er på vej til at fortryde at jeg nogensinde blev kunde hos Magirus Nordic. Alle dem jeg kender er rejst. Hvem yder service hos Magirus Nordic i dag? Jeg kender ingen og de har ingen hjemmeside der kan hjælpe. Så kan jeg bedre forstå at det kun var pris de solgte på. Der er jo ikke råd til efterfølgende service og support.

Kære EMC – Hjælp Magirus med at blive fundet. Giv dem en hjemmeside eller noget service så de kan hjælpe deres kunder. Magirus Nordic og dårlig service skulle jo gerne være to fuldstændigt adskilte udtryk - ikke?

Nå, nattens TOP-10 ved søgning på "Magirus" toppes af en brugt lastbil. Ingen vindere og ingen tabere.

Until next time. Hände hoch.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej Mekaniker

Spændende med folk der interesserer sig for omverden.

Har du prøvet at checke Magirus Nordics "succeshistorier" ... check it out. Det er god lir!

Orchestra Nordic kan i øvrigt hjælpe dig med EMC stuff - ingen hjemmeside endnu...... 22196262

"refuge"